fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona i el Guangzhou Evergrande han arribat a un acord per al traspàs del jugador Paulinho Bezerra per 40 milions d’euros. El jugador signarà com a nou jugador blaugrana per a les properes quatre temporades.

La clàusula de rescissió del contracte del jugador s’ha xifrat en 120 milions d’euros.

Paulinho passarà dijous al matí el reconeixement mèdic i la signatura del contracte i la presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona es farà el mateix dijous, amb el programa següent:

  • A les 12.45 hores, signatura del contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat. El Club facilitarà imatges a través del servei FTP OpenDrive i de Barça TV.
  • A les 13.15 hores, presentació oficial al Gol Sud del Camp Nou. Els mitjans informatius hauran d’acreditar-se i accedir al Camp Nou per la porta 37.
  • A les 13.45 hores, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou.
  • A les 14.15 hores, roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.
*Els horaris són aproximats i es concretaran el mateix dijous al matí.

Força, arribada i polivalència per al migcamp

Nascut el 25 de juliol del 1988 a São Paulo (Brasil), José Paulo Bezerra Maciel Júnior, conegut com Paulinho, és un futbolista que destaca per ser un migcampista fort, alt (182 cm), amb arribada a l’àrea i polivalent al mig del camp. La seva posició ideal és la de migcampista, però també pot ocupar les posicions de pivot i d’interior. És un dels fixos en les convocatòries de la ‘canarinha’ de Tite i un dels jugadors més utilitzats en els darrers anys. El jugador de 29 anys, des que va debutar el 2011 amb la selecció brasilera, ha estat 41 vegades internacional, ha marcat nou gols i ha repartit set assistències. Amb la seva selecció ha guanyat la Copa Confederacions l’any 2013.
Tornar a dalt