La convocatòria per a la tornada de la Supercopa d’Espanya

La convocatòria per a la tornada de la Supercopa d’Espanya

Ernesto Valverde ha convocat un total de 19 jugadors de cara al partit del Santiago Bernabéu. Iniesta, baixa amb una contusió muscular a la cuixa dreta

Segon partit oficial de la temporada i segona convocatòria d’Ernesto Valverde. Després de l’entrenament d’aquest dimarts, el tècnic blaugrana ha donat a conèixer els 19 jugadors que viatjaran al Santiago Bernabéu per intentar remuntar el resultat advers de l’anada de la Supercopa d’Espanya al Camp Nou (1-3).

El Barça acudirà al matx davant el Reial Madrid (dimecres 23:00 hores, TV3 i Telecinco) amb una llista de 19 futbolistes (haurà de descartar a un per al partit) formada per: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Suárez, Messi, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Aleñá (26).

Una llista on no hi són els lesionats Rafinha i Vermaelen, a més d’Andrés Iniesta, que és baixa amb una contusió muscular a la cuixa dreta, i l’evolució en marcarà la disponibilitat. A més, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Arda Turan, Marlon, Samper, Munir i Douglas.

L’equip ha entrenat aquest dimarts en una sessió al camp Tito Vilanova, posterior a les rodes de premsa de Sergio Busquets i Ernesto Valverde. La sessió ha comptat amb tots els futbolistes disponibles del primer equip, a més d’Ezkieta i Aleñá del Barça B. A més, Andrés Iniesta ha fet treball específic, igual que Thomas Vermaelen. L’entrenament ha estat obert als mitjans informatius durant els primers 15 minuts i s’han pogut apreciar exercicis d’escalfament i treball amb la pilota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut