Dins del cotxe amb… Ousmane Dembélé

Dins del cotxe amb… Ousmane Dembélé

Una conversa més personal amb el nou fitxatge del FC Barcelona, que serveix per conèixer una mica més l’extrem francès

Ousmane Dembélé ja s’ha incorporat plenament a la disciplina del FC Barcelona, després de signar el seu contracte, ser presentat oficialment i dur a terme el primer entrenament. Però, com que porta pocs dies a Barcelona, encara queden molts aspectes que cal conèixer. I aquesta entrevista en profunditat és una bona forma de començar a fer-ho.

En la seva arribada a la Ciutat Comtal, Dembélé ja va parlar amb els mitjans oficials del Club i va parlar de les seves aficions, la música que escolta o el que fa en el seu temps lliure. També dels seus orígens o de la seva admiració pel Barça: “És un somni fet realitat. Sempre he estat un fan blaugrana, perquè sempre m’ha agradat la forma de jugar i els futbolistes que han passat per aquí. Estic molt orgullós de formar part d’aquest equip”.

Benvingut, ‘Mosquito’

Però un dels aspectes més destacats és quan parla de la seva relació amb Samuel Umtiti i Lucas Digne. Els dos jugadors francesos del Barça ja van gravar un missatge de benvinguda cap a l’extrem. Dembélé explica que amb Digne han parlat molt sobre Barcelona i que amb Umtiti ja havien comentat en alguna ocasió la possibilitat de jugar al Barça. Respecte això, guarden una anècdota: “Quan vaig conèixer el Samuel em va dir que preparés les meves coses perquè vindria aquí amb ell”. L’extrem francès, a més, també explica el perquè del sobrenom de ‘Mosquito’. Està relacionat amb la seva forma de jugar. Vols descobrir exactament per què? Mira el vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut