Un dia especial de debut a la Lliga, des de dins

Un dia especial de debut a la Lliga, des de dins

Les càmeres del Club van captar les imatges inèdites de la prèvia d’un partit que va servir per homenatjar les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils

No va ser un dia fàcil al Camp Nou. Els atemptats terroristes que van colpejar fortament Catalunya, amb atacs a Barcelona i Cambrils, havien deixat en segon pla el debut a la Lliga del FC Barcelona. Conscient d’això, el Club va decidir homenatjar les víctimes amb un seguit d’accions. Banderes a mig pal, samarretes del primer equip amb la paraula ‘Barcelona’ en lloc dels noms dels jugadors o emotiu minut de silenci abans de l’inici del partit. Les càmeres del Club van captar-ho tot, tal i com es pot veure en el vídeo de dalt, amb imatges inèdites de la prèvia d’un debut que va ser especials pels esdeveniments viscuts.

Però no només es va retre aquest homenatge en el partit del primer equip. I és que des del primer dia, tots els estaments del Club han volgut mostrar-se al costat de les víctimes. Els minuts de silenci de tots els equips professionals, també del personal de l'Entitat a la porta d'oficines, l'ofrena floral conjunta amb el Betis o la participació en els actes de Plaça Catalunya o de la Basílica de la Sagrada Família són alguns dels exemples del sentiment que aquests dies es pot copsar a Barcelona:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut