Nou anys guanyant la primera jornada

Nou anys guanyant la primera jornada

Amb el triomf davant el Betis, el conjunt blaugrana acumula un total de 9 temporades (des de la 2009/10) aconseguint sempre els tres punts en la primera jornada del campionat

El FC Barcelona ha començat un nou curs a la Lliga amb molt bon peu: victòria davant el Reial Betis per 2-0 en la primera jornada. Però no és el primer cop que els blaugranes debuten amb triomf lliguer. El conjunt culer acumula ja 9 temporades consecutives guanyant la primera jornada del campionat, concretament des de la temporada 2009/10. L’últim cop que el FC Barcelona no va guanyar la primera jornada, va ser al campanya 2008/09, amb la derrota contra el Numància (1-0).

A continuació repassem altres dades que ens deixa el debut a la Lliga dels de Valverde:

  • Gerard Deulofeu va participar en els dos gols, i va donar la seva primera assistència (a Sergi Roberto) en competició oficial amb el FC Barcelona.
  • El FC Barcelona suma 15 partits sense perdre contra el Betis al Camp Nou (13 victòries i dos empats), amb 7 victòries blaugrana consecutives.
  • Sergi Roberto va anotar contra el Betis el seu primer gol a la Lliga. El ‘20’ blaugrana havia marcat a la Copa del Rei (3) i a la Lliga de Campions (3) però mai a la Lliga. El seu darrer gol amb el primer equip va ser el del 6-1 contra el PSG.
  • Nelson Semedo va debutar a la Lliga i ho va fer com a titular i amb una gran actuació. Va realitzar 49 passades bones (de 52 intents) a més d’aconseguir cinc recuperacions. També va completar amb èxit els dos regats intentats.
  • El FC Barcelona mai ha perdut al Camp Nou a la primera jornada de Lliga (27 victòries i dos empats).
  • Leo Messi va estar molt actiu durant tot el partit i va estavellar la pilota al pal fins a 3 vegades. El darrer jugador del Barça a fer-ho va ser Giuly el 2006.
  • Ivan Rakitic va ser el jugador que més passades bones va realitzar, amb un total de 91. A més, el croat, juntament amb Sergio Busquets, van ser els dos futbolistes amb més pilotes recuperades (9).
  • El FC Barcelona és l’equip que més cops ha començat la Lliga guanyant (57 victòries). 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut