El debut golejador de Paulinho amb el FC Barcelona

El debut golejador de Paulinho amb el FC Barcelona

El migcampista brasiler ha demostrat una adaptació meteòrica i, en només 45 minuts disputats en quatre partits, ja s’ha estrenat com a golejador i sent decisiu per al conjunt blaugrana

L’adaptació de Paulinho al FC Barcelona està sent d’allò més positiva. Tot i que el migcampista brasiler només ha disputat 45 minuts (repartits en quatre partits), ja demostra una gran sintonia amb els seus companys i amb el joc de l’equip. Dissabte a Getafe, el ‘15’ blaugrana no només va aportar força i ofici al mig del camp en els darrers minuts, sinó que, a més, va marcar el gol decisiu, culminant la remuntada barcelonista i donant el triomf als de Valverde (1-2).

Paulinho presenta un 88,69% en passades bones i una efectivitat total de cara a gol

Si desglossem aquests 45 minuts jugats per Paulinho, en trobem 32 a la Lliga (Alabès, Espanyol i Getafe) i 13 davant la Juventus a la Lliga de Campions. Quatre estonetes on el brasiler ha fet 49 passades, amb un percentatge del 88,69% en passades bones. A més, ha tingut una efectivitat màxima de cara a gol: un llançament entre pals, una diana. Paulinho, amb un xut creuat i molt col·locat al pal contrari, va superar Guaita als 84 minuts de joc al Coliseum Alfonso Pérez per permetre al Barça seguir liderant la classificació amb un ple de victòries.

Cal recordar que el migcampista va arribar al FC Barcelona el 14 d’agost passat procedent del Guangzhou Evergrande, sent un jugador caracteritzat per la seva força, arribada i polivalència, detalls que ja ha deixat presents en les seves primeres intervencions com a culer. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut