Leo Messi, cinc pòquers i un repòquer

Leo Messi, cinc pòquers i un repòquer

Les víctimes de l’argentí són l’Arsenal, el València, l’Espanyol, l’Osasuna i l’Eibar, a banda del Bayer Leverkusen, que va rebre cinc gols del ‘10’ en un mateix partit

No és fàcil marcar quatre dianes en un mateix partit, però Leo Messi ho ha tornat a fer. I és que contra l’Eibar l’argentí va ser l’autor de quatre dels sis gols del FC Barcelona (6-1) i va sumar un nou pòquer a la seva carrera. Ja n’ha fet cinc, sis si es compta el repòquer que va fer contra el Bayer Leverkusen a la Champions al març del 2012, i els seus registres no paren de créixer.

Els pòquers, acompanyats d’efemèrides

L’estadística i la història diuen que cada cop que Leo Messi assoleix un pòquer de gols trenca algun rècord o suma alguna xifra rodona al seu palmarès com a blaugrana. Els repassem:

  • Tot va començar en un gran escenari, el de la Lliga de Campions, quan el 6 d'abril de 2010 Messi va signar per primera vegada quatre gols en un mateix partit. Ho va fer en un Barça - Arsenal (4-1) de tornada dels quarts de la Champions, i aquell dia l’argentí va entrar al top 10 de màxims golejadors de la història del Barça.
  • Dos anys més tard (al febrer del 2012), en un Barça – València de Lliga (5-1), els quatre gols de Messi van arribar el dia que celebrava 200 partits de Lliga amb la samarreta blaugrana.
  • Aquella mateixa temporada Messi va repetir pòquer contra l’Espanyol, en la victòria culer per 4-0. Amb aquells quatre gols l’argentí va arribar als 50 en una mateixa edició de Lliga (es va endur el Pitxitxi amb aquesta xifra), i ja en sumava 72 en totes les competicions (va acabar la temporada amb 73).
  • Contra l’Osasuna, el 27 de gener del 2013, el pòquer va servir perquè superés els 200 gols a la Lliga i encadenés 11 jornades consecutives marcant, rècord històric en aquell moment. Messi va deixar el llistó, finalment, en 19 jornades consecutives marcant, tota una volta.  
  • Finalment, el de l’Eibar, que li va permetre arribar als 300 gols com a blaugrana al Camp Nou.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut