FC Bacelona – SD Eibar: Que no s’aturi la festa de Messi (6-1)

FC Bacelona – SD Eibar: Que no s’aturi la festa de Messi (6-1)

El pòquer de gols de l’argentí, juntament amb les dianes de Paulinho i Denis Suárez, fan que els de Valverde sumin la cinquena victòria en les cinc primeres jornades de la Lliga

Nou partit de Lliga i nou triomf del FC Barcelona. I ja en van cinc en les cinc primeres jornades per continuar amb l’equip d’Ernesto Valverde al capdavant de la classificació. Aquest cop, els gols de Paulinho i Denis, que han marcat novament després de les dianes que van fer contra el Getafe, i especialment el pòquer d’un insaciable i letal Leo Messi, han resultat decisius contra l’Eibar (6-1). L’argentí, que continua golejant i ja suma 300 gols al Camp Nou amb el Barça, ha ofert un recital a la segona meitat i ha neutralitzat la valentia d’un rival que, com ja havia avisat Valverde, ha començat valent i pressionant molt bé la sortida del Barça.  

Així, dos han estat els principals enemics de la tàctica de Mendilibar. El ‘10’ del Barça n’ha estat un, però l’efectivitat blaugrana a la primera meitat també ha estat important. I és que l’equip basc, que ha tingut un un contra un de Sergi Enrich que ha desviat Ter Stegen (min 3), no ha pogut frenar-la, ja que quatre xuts entre els tres pals han acabat per posar el 2-0 abans del descans.

Ha estat un penal de Galvez sobre Semedo que Messi s’ha encarregat de transformar amb un toc suau però alt (1-0, min 20), el primer de colpejar. El Barça, però, i malgrat que ha començat a combinar, no ha arribat amb gaire claredat a l’àrea, i només ho ha fet amb una canonada de Messi que ha aturat Dmitrović (min 26) i, posteriorment, amb un xut de l’argentí que el mateix porter de l’Eibar ha enviat a córner in extremis.

Paulinho i Denis ho tornen a fer

Una jugada que, finalment, ha arribat a bon port, perquè en el córner, servit per Denis Suárez, Paulinho s’ha avançat a tothom i amb un cop de cap inapel·lable ha fet el segon gol de l’enfrontament (2-0, min 38), la seva segona diana en tres dies.

Qui també ha repetit celebració de gol ha estat Denis Suárez. Titular contra l’Eibar, ha estat protagonista als primers minuts de la segona meitat perquè, tal com també va fer contra el Getafe, ha vist porteria. I és que el gallec ha caçat un refús després d’un xut de Messi per posar el 3-0 (min 54).

Leo Messi mai en té prou

Tot i que una centrada de Juncà l’ha rematat Sergi Enrich al fons de la xarxa (3-1, min 57), sobre la gespa del Camp Nou, i per acabar de tancar el partit, encara faltava l’exhibició de Leo Messi. Havia fet el primer, però havia estat de penal, i a més Dmitrović havia desviat els seus xuts fins a tres vegades.

L’argentí, doncs, ha pensat que la millor manera de batre’l era ajustant la pilota al pal per fer que l’estirada del porter fos insuficient. I així ho ha fet, després d’una passada de Busquets, per transformar el 4-1 (min 59). No s’ha quedat aquí, perquè tres minuts després ha materialitzat el hat-trick d’una manera meravellosa, després que arrenqués, superés tots els entrebancs i també Dmitrović amb una rematada rasa (5-1, min 62). Tot i que Paulinho (min 69) i Digne (min 71) han estat a punt de tancar el marcador, ha estat el ‘10’ del Barça el que ho ha fet, quan ha rematat a gol una assistència d’Aleix Vidal (6-1, min 90).

Un resultat ampli que permet al líder de la Lliga continuar comandant la classificació, amb pas ferm i amb una estrella que el guia: un Leo Messi que no perd mai la fam.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut