Quart partit consecutiu del FC Barcelona amb la porteria a zero

Quart partit consecutiu del FC Barcelona amb la porteria a zero

Ter Stegen i tota la defensa blaugrana comencen la Lliga i la Champions sense rebre cap gol en contra

12 gols a favor i zero en contra. Aquesta és una de les estadístiques que es desprenen entre les tres primeres jornades de Lliga i el debut a la Champions. Durant aquests quatre primers enfrontaments ha anat variant la xifra de gols marcats, però la que s’ha mantingut inamovible és la d’encaixats. La porteria del Barça està sent infranquejable i Ter Stegen s’ha convertit en un mur difícil de batre.

El porter alemany va destacar especialment en el duel contra la Juventus (3-0), amb una primera meitat clau en què va avortar totes les accions de perill dels italians. De les 9 rematades que va fer la Juventus, 6 van ser aturades per un Ter Stegen segur i que vol continuar augmentant les xifres defensives.

Actualment, i en el total dels quatre enfrontaments en què el Barça no ha encaixat cap gol entre la Lliga i la Champions (Betis, Alabès, Espanyol i Juventus), l’equip ha rebut 22 rematades, 9 de les quals han estat aturades pel porter.

La pressió, clau

Però no només intervenen en aquesta estadística el porter i els jugadors de tall defensiu. La pressió alta exercida pels d’Ernesto Valverde està tenint efecte, i no només ofensivament. Les 219 recuperacions que el Barça ha assolit en quatre partits també són importants per entendre el perquè de la porteria a zero: 56 contra el Betis, 60 contra l’Alabès, 51 contra l’Espanyol i 52 contra la Juventus. Una faceta del joc en què participa tot l’equip i que ha ajudat Ter Stegen a fer millor la seva feina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut