Un Messi celestial classifica l’Argentina per al Mundial de Rússia 2018

Un Messi celestial classifica l’Argentina per al Mundial de Rússia 2018

El crac argentí amb un espectacular hat-trick permet a la selecció de Sampaoli aconseguir el bitllet directe per a Rússia 2018 després de superar l’Equador (1-3); Suárez, autor de dos gols, també es classifica amb l’Uruguai

Nit màgica a Quito per a Messi. El crac argentí ha tornat a demostrar perquè és el millor jugador de tots els temps. El ‘10’ del Barça i de la selecció argentina s’ha exhibit amb un hat-trick que ha servit per guanyar a l’Equador (1-3) i classificar l’Argentina per al Mundial de Russia 2018.

En un partit en què els argentins han començat perdent als 40 segons de joc, ha hagut d’aparèixer Messi per marcar dos gols en vint minuts i executar el camí de la remuntada, el segon amb un golàs a l’escaire. El duel no disposaria de masses ocasions, però quan la pilota ha arribat als peus de Messi, la pilota ha acabat a dins la xarxa. Perquè després del descans, l’astre argentí ha rebut en zona de tres quarts, ha controlat amb el pit, s’ha girat i després de desfer-se dels seus rivals en una cursa rapidíssima ha marcat amb un xut subtil per certificar el seu hat-trick.

El marcador ja no es mouria i Messi s’emportaria la pilota d’un duel històric. Perquè l’Argentina no guanyava a Quito des del 2001. Messi s’ha encarregat de posar el segell de la victòria i de pas també agafar el bitllet que portarà a l’Argentina al Mundial de manera directa.

Suárez golejador i classificat amb l’Uruguai; Paulinho marca també amb el Brasil

Ha estat una matinada amb molt protagonisme blaugrana en l’última jornada de la fase de classificació sud-americana per al Mundial. Si Messi s’ha exhibit amb un hat-trick, Suárez ha fet un doblet amb l’Uruguai en la golejada davant de Bolivia (4-2) i ha certificat la classificació de la seva selecció per al Mundial com a segona de grup amb 31 punts. L’Argentina ho ha fet com a tercera amb 28. Amb els seus gols d’aquesta matinada, Messi i Suárez comparteixen, amb 21 gols, el millor registre golejador de les eliminatòries de la CONMEBOL.

Paulinho, per la seva banda, primer de grup amb el Brasil matemàticament abans de començar la jornada no s’hi jugava res, però ha obert el camí del triomf de la selecció brasilera amb un gol davant Xile (3-0) que ha quedat fora del Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut