FC Barcelona B – Reial Oviedo: Empat per continuar sumant (1-1)

FC Barcelona B – Reial Oviedo: Empat per continuar sumant (1-1)

El filial blaugrana i els asturians disputen un partit igualat al Miniestadi. El joc ofensiu culer no ha tingut fortuna de cara a porta al tram final del matx per poder endur-se el triomf

El filial blaugrana i l’Oviedo s’han citat al Miniestadi amb l’objectiu de continuar escalant posicions. Tant barcelonistes com asturians han protagonitzat un bon inici de temporada i l’enfrontament d’aquest diumenge ha suposat una bona oportunitat per seguir sumant i agafant confiança a la Lliga 123. El partit ha tingut dues parts diferenciades que, tot i els mèrits ofensius de culers i oviedistes, ha finalitzat amb empat.

L’equip visitant ha iniciat el partit exercint una pressió alta sobre la sortida de pilota blaugrana. L’Oviedo ha rondat el gol durant el primer terç de la primera part mitjançant internades perilloses d’Aarón Ñíguez i Saul Berjón. No obstant, el conjunt asturià s’ha replegat a partir del minut 15 i el Barça B ha començat a tenir la possessió i a elaborar el seu joc. La groga a Héctor Verdés (min18) en aturar una gran jugada de José Arnáiz, un dels homes més actius del filial barcelonista, ha estat el preludi de l’assetjament ofensiu blaugrana. Al minut 20, Aleñá ha disposat d’una gran ocasió per avançar els culers amb una pilota a la frontal que ha enviat fora de la porteria defensada per Juan Carlos.

El FC Barcelona ha continuat arribant a la frontal de l’àrea rival conduït per un gran Aleñá i un mig del camp ben organitzat tant ofensivament com defensivament. Precisament d’una passada del jugador de Mataró s’ha originat el primer gol blaugrana. Choco Lozano ha pugnat per una pilota dividida amb Carlos Hernández, sense adonar-se que, per darrere, entrava José Arnáiz per emportar-se-la. Després d’una jugada personal i escorada a la banda esquerra de la porteria asturiana, ha driblat amb classe al seu marcador i ha finalitzat de manera impecable davant Juan Carlos (min 39). S’arribava al descans amb un resultat just tenint en compte els mèrits dels dos equips.

Intercanvi de cops

El guió de la segona part seria força diferent. Als primers minuts d’aquest segon període l’Oviedo ha tornat a apostar per la pressió intensa i ha avançat línies pensant a dificultar la sortida de pilota dels blaugranes. Aquest estil de joc, combinat amb una aposta pel joc aeri, ha permès als locals empatar. Carlos Hernández, a pilota parada, ha igualat el matx en rematar un córner ben executat pels visitants (min 55). L’estirada d’Ortolà no ha pogut evitar l’empat dels asturians.

Un cop l’electrònic reflectia igualtat, locals i visitants s’han bolcat a aconseguir el gol de la victòria. A partir de la diana oviedista el partit s’ha convertit en un autèntic intercanvi de cops que ha deixat ocasions per a les dues bandes. Per part barcelonista destaquen les arribades de Choco Lozano i de Jose Arnáiz, sense fortuna de cara a porta. Ja a les acaballes, el Barça B, mitjançant canvis de caire ofensiu, ha buscat amb insistència un gol que ja no arribaria. També l’ha tinguda l’Oviedo al minut 83 amb una recuperació a la sortida de la pilota blaugrana, que ha generat una gran ocasió de gol per als asturians que Owusu no ha pogut materialitzar.

Finalment, l’empat al Miniestadi comporta que el filial blaugrana es mantindrà, una setmana més, a la zona còmoda de la classificació. La setmana vinent, a Sòria, un nou repte per als nois de Gerard López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut