Estrella Roja Belgrad – FC Barcelona Lassa: Primera ensopegada del curs (90-82)

Els de Sito Alonso encaixen la primera derrota del curs en la segona jornada de l’Eurolliga en un partit en què han anat gairebé tota l’estona per darrere en el marcador

Primera derrota de la temporada en una de les pistes més complicades de l’Eurolliga, el Pionir, contra l’Estrella Roja Belgrad (90-82) en el partit 400 del Barça Lassa a l'Eurolliga. Els barcelonistes no han sabut capgirar un marcador, que els ha estat desfavorable en tot moment tot i igualar el duel a tres minuts per al final. Kevin Seraphin (16 punts) i Thomas Heurtel (14 punts) han estat els blaugranes més destacats en un matx en què Ante Tomic ha arribat als 2.000 punts a l’Eurolliga.

El Barça Lassa ha vist com l’Estrella Roja Belgrad aconseguia ben aviat les primeres diferències al marcador, amb un inici molt efectiu en què els locals no han fet concessions ofensives (20-10, min 7). Els blaugranes buscaven reduir la distància, però veien com l’Estrella Roja Belgrad ampliava la renda. Amb la intensitat defensiva, el Barça Lassa ha disminuït el desavantatge fins a situar-se a tan sols tres punts (33-28, min 17) en un parcial favorable de 8-0 als de Sito Alonso. Tot i així, els blaugranes han vist com el desavantatge al descans era de 12 punts (44-32).

Al tercer període, els barcelonistes han pogut baixar de la barrera dels 10 punts, però els locals han recuperat ràpidament la diferència. No obstant això, el Barça Lassa no ha marxat del partit i ha continuat lluitant.

Remuntada sense premi final

Una entrega que ha tingut la seva recompensa en el darrer període. Els de Sito Alonso han igualat el matx i, fins i tot, s’han situat per davant al minut 37 (78-79) amb l’encert de Hanga, Heurtel i Tomic en aquest tram final. L’Estrella Roja Belgrad, però, ha tornat a mostrar-se més encertat als darrers minuts, i això ha estat clau. Un parcial de 8-0 final ha suposat la primera derrota del curs del Barça Lassa per 90-82.

Aquest diumenge toca el retorn a la Lliga Endesa, en el duel corresponent a la jornada 5. Els barcelonistes buscaran mantenir la seva gran trajectòria a la competició domèstica a la pista del Movistar Estudiantes (12.30 hores).