Lionel Messi: “Estic feliç de continuar a casa meva”

Lionel Messi: “Estic feliç de continuar a casa meva”

“Sempre he volgut fer la meva carrera aquí i el meu somni era acabar al Barça i anem en camí”, ha declarat el crac argentí en l’acte de la signatura del nou contracte que el vincularà fins al 2021

Leo Messi torna a ser el gran protagonista per segon dia consecutiu. Si aquest divendres va rebre la quarta Bota d’Or de la seva carrera, aquest dissabte ha signat el nou contracte que el vincularà al FC Barcelona fins al 2021. Un fet que ha deixat el crac argentí molt satisfet: “Estic feliç de continuar a casa meva. Sempre he volgut fer la meva carrera aquí i el meu somni era acabar al Barça i anem en camí”, ha expressat Messi a Barça TV després de l’acte de la signatura.

El ‘10’ més llorejat de tots els temps del FC Barcelona s’ha mostrat ambiciós per continuar aixecant títols: “L’objectiu és aconseguir més coses, augmentar la vitrina del Club i la nostra personal i continuar fent historia al Barça”. “Hem tingut la sort d’haver guanyat moltes coses i espero que en vinguin més”.

El president Bartomeu ha explicat que “és un gran contracte, a l’altura del millor jugador de la historia del món del futbol” i s’ha mostrat molt content de la vinculació: “Que estigui amb nosaltres i renovi la nostra confiança i amor pel Club m’omple d’orgull”. I ha remarcat les noves característiques del contracte: “El que vam signar el juny era vàlid i un gran contracte, però el nou que hem fet és per adequar la situació actual del futbol que està canviant molt i per això la clàusula de rescissió s’havia de revisar i l’hem passat de 300 a 700 milions d’euros”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut