Lionel Messi signa un nou contracte fins al 2021

Lionel Messi signa un nou contracte fins al 2021

El crac argentí, que ha signat aquest dissabte al matí, tindrà una clàusula de rescissió fixada en 700 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Lionel Messi han signat aquest matí un nou contracte fins al 30 de juny del 2021. La clàusula de rescissió queda fixada en 700 milions d’euros. D'aquesta manera, el crac argentí, de 30 anys, finalitzaria el seu contracte després de 17 temporades al primer equip.

14 temporades al primer equip

Ara en porta 14. Lionel Messi va arribar a Can Barça el 2000, amb només 13 anys, procedent del planter del Newell's Old Boys. Va anar progressant de manera frenètica per totes les categories de la Masia i, abans d’arribar al primer equip, va passar per l’Infantil A, el Cadet B, el Cadet A, el Juvenil A, el Barça C i el Barça B. Amb només 16 anys, l’any 2004, va debutar en un amistós davant el Porto, tot i que va ser la temporada següent quan va arribar el seu debut oficial, a Montjuïc i contra l’Espanyol, amb només 17 anys. Poc després, va marcar el seu primer gol amb el primer equip, la ja famosa diana contra l’Albacete al Camp Nou.

A partir d’aquí, la trajectòria de Lionel Messi va continuar creixent cada cop més. I és que va agafar més protagonisme al primer equip amb el pas de les temporades, fins a convertir-se en el millor futbolista de la història. Gols, títols, rècords, premis individuals, col·lectius o capitania... a l’argentí no se li ha resistit res. Quin creus que ha estat el millor moment de Lionel Messi amb el Barça?

No hi ha pràcticament cap registre, premi o títol que no hagi conquerit Lionel Messi. El crac blaugrana ha guanyat ni més ni menys que 8 Lligues, 4 Lligues de Campions, 5 Copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 3 Supercopes d’Europa i 3 Mundials de Clubs. En total, 30 títols, igualat amb Andrés Iniesta com el jugador amb més títols de la història del Club.

A més, pel que fa a premis individuals, suma 5 Pilotes d’Or, 4 Pitxitixis i 4 Botes d’Or -la darrera rebuda aquest divendres de mans del seu company i amic Luis Suárez-, entre d’altres.

Amb la samarreta del Barça, l’argentí ha anotat un total de 523 gols en 602 partits i és el màxim golejador de la història del Club, així com el màxim golejador de la història de la Lliga espanyola. Però Lionel Messi mai en té prou. L’argentí es troba en un dels millors moments de la seva carrera i encara li queda molt futbol per seguir oferint al món. Ho farà vestit de blaugrana. La història continua.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut