Dembélé torna a una convocatòria 108 dies després de la seva lesió

Dembélé torna a una convocatòria 108 dies després de la seva lesió

El jugador francès va rebre l’alta mèdica aquest passat dimarts, després de tres mesos i mig de baixa, i és la principal novetat per viatjar a Balaídos. Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha i Deulofeu, per decisió tècnica, es queden a Barcelona

Torna la Copa per al Barça. I ho fa, a més, amb una bona noticia. I és que, 108 dies després de la lesió que es va fer al camp del Getafe, Dembélé ha tornat a entrar en una convocatòria. Una llista que correspon al partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, que enfrontarà el FC Barcelona contra el Celta. El primer pols serà a Balaídos, i per viatjar a terres gallegues Ernesto Valverde ha decidit convocar l’extrem francès, que aquest dimarts ja va rebre l’alta mèdica.

A banda de Dembélé, la convocatòria la formen Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Vermaelen i els jugadors del Barça B Aleñá (26) i Jose Arnaiz (37). Alcácer i Umtiti, per lesió, i Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha i Deulofeu, per decisió tècnica, es queden a Barcelona.

L’expedició blaugrana sortirà aquest mateix dijous cap a Vigo, on a les 19 hores jugarà contra el Celta. Serà el primer partit del 2018, amb que el FC Barcelona vol començar bé l’any.

Darrer entrenament a Barcelona

Abans d’anunciar la llista de convocats, el primer equip ha dut a terme la darrera sessió prèvia al duel. En aquesta jornada de treball, que s’ha dut a terme al Camp Tito Vilanova, el cos tècnic ha pogut comptar amb tots els disponibles del primer equip, més Aleñá, Arnaiz i Ezkieta, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut