Els consells de Sergi Roberto als joves de la Masia

Els consells de Sergi Roberto als joves de la Masia

El blaugrana repassa la seva trajectòria des de la seva arribada al Club i dona una conferència en un acte amb els nois residents a la Masia

“Recomano a tots els joves de la Masia que gaudeixin d’aquest moment, perquè són uns privilegiats. Milions de nens voldrien estar en la seva situació”. D’aquesta manera Sergi Roberto ha volgut encoratjar els residents a la Masia en una conferència que el blaugrana ha ofert aquest divendres sota la conducció del director del programa Masia 360, Carles Folguera, i el periodista de Barça TV Jaume Marcet.

Sergi Roberto ha repassat la seva arribada al Barça al Cadet B i la seva progressió fins al Barça B, des del qual, després de quatre temporades, va fer el salt al primer equip. “La paciència és clau. Aconsello a tots els joves, si el seu somni és triomfar al Barça, que deixin de mirar altres clubs”. El jugador de Reus ha destacat també la disciplina com un dels factors clau: “Hi ha moments durs i cal treballar, perquè sempre arriba la recompensa”.

La constància i el treball són els altres conceptes que ha destacat el jugador culer: “El més important és treballar sempre al màxim, encara que no formis part dels convocats. Cada moment és una oportunitat per continuar millorant. Cal estar a punt per, quan sorgeix una oportunitat, poder aprofitar-la al màxim”. Finalment, Sergi Roberto s’ha referit a les crítiques: “El millor és allunyar-se de les crítiques en els mals moments i no fiar-se de les lloances en els bons moments. El més important és que els teus companys valorin la teva feina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut