Javier Mascherano: el cantó més humà i familiar d’un líder carismàtic

Javier Mascherano: el cantó més humà i familiar d’un líder carismàtic

Un reportatge que va enregistrar el programa ‘Històries’ de Barça TV, i que també va recollir la REVISTA BARÇA, que serveix per conèixer una mica més l’argentí

Javier Mascherano deixarà el Barça, però ho farà amb un gran record entre els aficionats blaugrana. Jugador especial i amb un gran carisma, ha estat un dels líders del vestidor durant les més de set temporades que ha defensat l’escut del FC Barcelona. Ara s’acomiada, però amb grans moments viscuts. Com a homenatge a tots ells, però especialment al Mascherano més personal, recuperem una entrevista que va concedir la temporada 2016/17 per a la REVISTA BARÇA i per al programa ‘Històries’, de Barça TV.

Aquí, el jugador argentí descobreix el seu perfil més humà i familiar. Va reconèixer que és un tipus “molt rar i solitari”, que intenta aïllar-se de la bombolla del futbol, però també va parlar sense embuts de la seva obsessió per l’autoexigència, de les pors i de les satisfaccions de ser pare. A més, no va oblidar expressar el que significa jugar al Barça. No et perdis aquest reportatge!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut