Comiat institucional de Javier Mascherano

Comiat institucional de Javier Mascherano

El jugador argentí s’acomiadarà del FC Barcelona aquest dimecres a les 11 hores a l’Auditori 1899
Javier Mascherano deixarà el FC Barcelona després de vuit temporades. El jugador argentí rebrà un comiat institucional per part del Club aquest dimecres a les 11 hores a l’Auditori 1899, en un acte que es podrà seguir en streaming al lloc web del Club i a Barça TV. L’acte comptarà amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i de la plantilla del primer equip de futbol. A més, aquest dijous, en els prolegòmens del partit de Copa del Rei entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol (21.30 hores), el jugador s'acomiadarà dels aficionats des de la gespa del Camp Nou.

Set anys i mig aixecant títols

Javier Mascherano va ser presentat el 30 d’agost del 2010. Després de 7 anys i mig vestint la samarreta blaugrana, el ‘Jefecito’ ha sumat 18 títols en una de les èpoques més daurades del barcelonisme. Mascherano ha disputat 334 partits amb el Barça i ha estat a les ordres de Pep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino, Luis Enrique i Ernesto Valverde.

Cinc tècnics que han vist en Mascherano una barreja de passió i tàctica des del seu debut amb el Barça l’11 de setembre del 2010 en un partit de Lliga contra l’Hèrcules al Camp Nou. I és que el migcampista barcelonista va arribar per ocupar la posició de migcampista, però les baixes en defensa van provocar que Mascherano passés a jugar a l’eix de la defensa. Un fet que li va permetre aixecar la Lliga de Campions a Wembley jugant de titular com a central.

A partir de llavors, Javier Mascherano ha jugat principalment a l’eix defensiu i ho ha alternat amb el mig del camp en alguna ocasió. El ‘Jefecito’ va marcar un gol amb el Barça, en el partit Barça-Osasuna de la temporada 2016/17 en què el ‘14’ blaugrana va marcar des del punt de penal. Alhora, l’argentí és el tercer estranger amb més partits defensant la samarreta del Barça, per darrere de Leo Messi i Dani Alves.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut