Les primeres 24 hores de Yerry Mina a Barcelona

Les primeres 24 hores de Yerry Mina a Barcelona

Repassem com han estat les primeres hores del defensa colombià a Barcelona, des de la seva arribada fins la sessió fotogràfica a les oficines del Club i la visita a l’entrenament per conèixer els seus nous companys

Yerry Mina ha viscut les primeres hores a Barcelona. Des de l'arribada a l'aeroport fins als actes d'aquest divendres a les instal·lacions del FC Barcelona. Descobreix com ha viscut el defensa colombià, des de primera hora del matí, un dia ple d’actes. I és que Mina ha passat la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Seguidament ha pogut conèixer als companys d’equip en una visita a l’entrenament.

A més, el futbolista colombià ha realitzat una sessió fotogràfica a les oficines del FC Barcelona per als mitjans informatius i ha parlat pels mitjans del Club. Posteriorment, també ha vist el Camp Nou i després ha visitat el Museu i la FCB Megastore de l’Estadi. En el següent vídeo, repassem com ha estat aquest primer dia de Yerry Mina. No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut