Últim desplaçament de la fase de grups

Últim desplaçament de la fase de grups

Els homes de Xavi Pascual afronten l’últim partit a la Lliga de Campions a la pista del Kristianstad amb l’objectiu de sumar una nova victòria que els permeti lluitar per la segona posició de grup

El Barça Lassa no atura la seva activitat i aquest dissabte visitarà la pista del Kristianstad (16.00 hores, Esport 3). Els blaugranes viatgen aquest divendres al migdia per disputar un partit que suposarà el darrer duel dels homes de Xavi Pascual fora de casa a la VELUX EHF Champions League. D’aquesta manera, els barcelonistes buscaran sumar la vuitena victòria a la fase de grups. Després de la derrota del Nantes, segon classificat amb un punt més que el Barça Lassa, en la darrera jornada, els culers volen esgotar les seves opcions de ser segons del grup A. 

Per al duel a la pista del darrer classificat, Xavi Pascual podrà comptar amb els 17 jugadors disponibles del primer equip excepte el lesionat de llarga durada Lasse Anderson. El partit contra el conjunt suec es disputarà al Kristianstad Arena quan queden només dues jornades perquè s’acabi la fase de grups de la Lliga de Campions, i els blaugranes hi jugaran per segona vegada a la història. La primera visita barcelonista a Kristianstad va ser fa dos anys, amb un triomf culer per 24-31 en un partit decidit al minut final.

“Europa és una competició molt difícil i sabem que no serà fàcil. El Kristianstad és un conjunt que corre molt, alegre en el joc i en defensa molt agressiu”, adverteix Xavi Pascual. El tècnic blaugrana també té clar quin ha de ser el joc del Barça Lassa: “Nosaltres buscarem mantenir el sistema defensiu que ens permeti ser contundents per tal de contraatacar”. Per la seva part, N’Guessan ha analitzat les claus del matx a Kristianstad: “Hem de sortir amb moltes ganes i concentrar-nos en nosaltres mateixos intentant controlar els seus contraatacs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut