A Kristianstad dos anys després de l’única visita

A Kristianstad dos anys després de l’única visita

El Barça Lassa jugarà aquest dissabte a la pista de l’equip suec amb un únic precedent, el 25 de febrer del 2016, que va acabar amb victòria culer per 24-31

Queden només dues jornades perquè finalitzi la fase de grups de la Lliga de Campions, i el Barça Lassa esgota les opcions d’acabar en la segona posició, que ara ocupa el Nantes. Aquest dissabte els homes de Xavi Pascual disputen el penúltim partit del grup A amb aquest objectiu. Ho faran en un escenari, el Kristianstad Arena, que només s’ha visitat en una ocasió. I, curiosament, en farà exactament dos anys, també en la penúltima jornada.

Fa dues temporades, també a la recta final de la fase de grups, el Barça Lassa visitava el pavelló suec el 25 de febrer del 2016. En aquella ocasió els culers buscaven assegurar una primera posició que els donés accés directe als quarts de final. I van fer la feina amb una bona victòria per 24-31 en un partit en què va destacar Lazarov amb nou gols.

Dos anys després, el dissabte 24 de febrer del 2018, el Barça Lassa repetirà la visita al Kristianstad Arena amb el mateix objectiu: treure’n la victòria. Els blaugranes han de sumar els dos punts i esperar el resultat del partit entre els dos primers classificats, el Nantes i el Vardar. Tot i així, encara quedarà una última jornada decisiva, en què els de Xavi Pascual rebran al Palau el Pick-Szeged hongarès.

El duel d’aquest dissabte a Kristianstad té una advertència recent, ja que el partit de la primera volta al Palau Blaugrana es va resoldre al minut final. El conjunt suec va tenir contra les cordes el Barça Lassa fins que, entre Dolenec i Víctor Tomàs, es va resoldre el triomf local (31-29).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut