La connexió Messi-Iniesta a Stamford Bridge

La connexió Messi-Iniesta a Stamford Bridge

Els dos capitans blaugrana van tornar a ser decisius en l’empat a l’estadi londinenc, i es van intercanviar els papers en l’acció del gol d’Iniesta el 2009. No et perdis el vídeo següent!

La connexió entre Leo Messi i Andrés Iniesta continua fent història. L’argentí va anotar el gol de l’empat contra el Chelsea (1-1) en el partit d’anada dels vuitens de final de Lliga de Campions després d’una gran assistència del ‘8’ blaugrana. Una diana que trencava el malefici: l’argentí mai havia marcat al Chelsea. Després de 730 minuts sense poder anotar davant els ‘blues’, Messi es va treure l’espineta amb un gol que serveix per donar un lleuger avantatge als blaugranes de cara al partit de tornada.

Però no és el primer cop que els capitans culers sintonitzen així sobre la gespa de Stamford Bridge, i és que els dos cracs barcelonistes es van intercanviar els papers respecte al gol d’Iniesta el 2009 davant el Chelsea. En aquella nit màgica, va ser Messi qui va assistir el migcampista perquè aquest anotés un gol històric, que permetia al Barça de Guardiola accedir a la final de la Lliga de Campions. Ara, gairebé 9 anys després, va ser Iniesta qui va assistir el ‘10’ per tornar a situar un 1-1 al marcador que deixa tot per decidir a la tornada.

A més, cal destacar que aquesta temporada Iniesta ja ha assistit Messi en dues ocasions (i també Messi en una el manxec) i, en total, el ‘8’ blaugrana ha donat 36 assistències a l’argentí, mentre que el ‘10’ ha assistit fins a 9 vegades el capità. En el vídeo següent, gaudeix amb aquesta connexió entre els dos cracs culers!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut