Chelsea FC – FC Barcelona: Messi i Iniesta reactiven el Barça (1-1)

Chelsea FC – FC Barcelona: Messi i Iniesta reactiven el Barça (1-1)

La connexió entre l’argentí i el manxec torna a aparèixer a Stamford Bridge, aquest cop per empatar el duel d’anada dels vuitens de final i viatjar al Camp Nou amb un bon resultat

No ha estat un partit fàcil a Stamford Bridge, però finalment el FC Barcelona s’endú l’eliminatòria cap al Camp Nou després d’un bon resultat a l’anada dels vuitens de final de la Champions (1-1). Perquè el Chelsea no ho ha posat fàcil, i de fet s’ha avançat amb un gol de Willian, però el Barça ha pogut igualar un matx dur davant un equip sòlid. La clau, la connexió Messi-Iniesta, que s’han intercanviat els papers respecte a la gran nit viscuda a l’estadi londinenc l’any 2009. Aquest cop, el manxec ha posat la pausa i l’assistència per al ‘10’, que ha marcat el seu primer gol contra el Chelsea.

Una acció important per als de Valverde, que els ha reactivat. Perquè, fins al moment, el Chelsea havia estat una roca en defensa i un punyal en atac. De fet, abans del descans, i tot i que el Barça ha dominat la possessió, la verticalitat local podria haver fet mal. Un xut de voleia de Hazard que ha sortit per sobre del travesser (min 42) i un parell de xuts al pal de Willian (min 33 i min 40), però, han mantingut aquest 0-0 inicial.

Resultat que no s’ha pogut consolidar a la represa perquè, ara sí, Willian ha fet l’1-0, amb un xut des de fora de l’àrea i després d’un servei de cantonada (min 62) que ha posat per davant els de Conte.  

Un gol que és d’or

Amb el partit coll amunt, no només pel marcador sinó també perquè el Chelsea ha endarrerit les seves línies, el Barça ha tingut problemes per trobar continuïtat. Però Stamford Bridge encara no havia vist en acció el jugador que el va conquerir el 2009. I, tot i que ha estat en un error defensiu ‘blue’, Iniesta ha aparegut, aquest cop amb una recuperació que ha servit en safata la diana de l’empat a Messi (1-1, min 75). Marcador que s’ha mantingut fins al final i, tot i que encara està tot obert, dóna un petit avantatge a un Barça que haurà de defensar l’1-1 al Camp Nou, el proper 14 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut