La final de Copa, el 21 d’abril

La final de Copa, el 21 d’abril

Els culers s’enfrontaran al Sevilla en la que serà la segona final entre aquests dos conjunts. L’altre precedent va ser fa dues temporades i va acabar amb un 2-0 per als barcelonistes

El FC Barcelona torna a estar en una final de Copa. Els homes d’Ernesto Valverde, després de superar el València a les semifinals, es veuran les cares amb el Sevilla FC, guanyador de l’altre emparellament davant el Leganés. Els barcelonistes buscaran davant el conjunt andalús la que seria la 30a Copa de la història del Club i la quarta Copa consecutiva per continuar engrandint el palmarès del Rei absolut de Copes.

Tal com van anunciar la Federació Espanyola i la Lliga a lestiu passat, culers i sevillistes s’enfrontaran el dissabte 21 d’abril (amb l’hora i l’estadi encara per decidir) en la segona final de Copa entre tots dos conjunts. L’únic precedent va ser fa dues temporades, a la campanya 2015/16, en què els blaugranes van superar el Sevilla per 2-0 al Calderón amb gols de Jordi Alba i Neymar Jr.

El Barça - Vila-real canvia de data

Aquest cop la final es jugarà a l’abril i en un cap de setmana en què també hi haurà competició de Lliga. Concretament, el FC Barcelona s’havia de veure les cares en aquella 34a jornada del campionat amb el Vila-real al Camp Nou, partit que quedarà ajornat. A més, els blaugranes vindran de jugar una jornada intersetmanal davant el Celta de Vigo a Balaídos pocs dies abans. Sens dubte, serà una setmana exigent per a un FC Barcelona que intentarà aconseguir la 30a Copa del Rei davant d’un dels millors equips de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut