Superada la millor ratxa d’imbatibilitat del Club a l’inici de la Lliga

Superada la millor ratxa d’imbatibilitat del Club a l’inici de la Lliga

Amb l’empat davant l’Espanyol, els blaugrana acumulen 22 jornades consecutives sense perdre a la Lliga, aconseguint un nou rècord en la història del Club

Un nou rècord per als blaugrana. Amb l’empat a l’RCDE Stadium davant l’Espanyol (1-1), el FC Barcelona acumula 22 jornades consecutives sense perdre des de l’inici de la Lliga, convertint-se així en un nou rècord a la història del Club. Els culers superen la millor ratxa d’imbatibilitat del Club a l’inici de la Lliga amb un total de 22 partits, superant les 21 jornades imbatuts de l’inici de la campanya 2009-10, amb Josep Guardiola a la banqueta. Aquell cop, però, els culers van caure a la jornada 22 davant l’Atlètic de Madrid (2-1).

Els homes d’Ernesto Valverde han aconseguit aquest nou rècord amb un total de 18 victòries i quatre empats, 58 punts (líders destacats), amb 60 gols a favor i només 11 en contra. Els barcelonistes van igualar el rècord del 2010-11 la passada setmana contra l’Alabès i aquest diumenge han acabat de superar-ho a l’RCDE Stadium. Ara, els culers tenen per davant el rècord absolut de la Lliga que pertany a la Reial Societat, que va estar invicte durant les primeres 32 jornades a la campanya 1979-80.

La millor ratxa general, més a prop

En canvi, el rècord del FC Barcelona en partits de Lliga imbatut (sense comptar-los des de l’inici de la temporada) se situa en 31 duels el curs 2010-11. El conjunt dirigit per Pep Guardiola va aconseguir encadenar 31 jornades consecutives sense perdre (de la 3 a la 33), amb 27 victòries i quatre empats, i va acabar guanyant la Lliga. Així doncs, els homes de Valverde tenen nou jornades per endavant per intentar atrapar el rècord de fa set campanyes. D’altra banda, el rècord estatal de més jornades seguides imbatut el té la Reial Societat, en el ja esmentat curs 1979-80 on va estar 32 partits de Lliga consecutius sense perdre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut