RCD Espanyol - FC Barcelona: Un líder amb caràcter (1-1)

RCD Espanyol - FC Barcelona: Un líder amb caràcter (1-1)

Els de Valverde se sobreposen a un gol de Gerard Moreno i a un terreny de joc pesat per la intensa pluja per empatar el derbi amb un gol de Piqué i fer història a la Lliga, amb el millor inici blaugrana a la competició domèstica

El FC Barcelona continua fent història. No ha pogut guanyar al RCDE Stadium, però sí que se n'ha emportat un empat que li permet aconseguir la seva millor arrencada històrica a la Lliga després de 22 jornades (1-1). A més, en un partit dur, difícil de jugar per la pluja i en el qual Gerard Moreno s'ha avançat al marcador. Però Piqué, ja al tram final, ha pogut marcar i situar un empat que ha fet justícia amb el que s'ha vist sobre la gespa.

La pluja, protagonista

Sense Messi ni Jordi Alba d'inici, la pluja i el mal temps tampoc no han estat grans aliats per al Barça, que s'ha trobat un terreny de joc pesat i difícil. Això ha provocat que el 0-0 es reflectís al marcador al descans i es necessités el segon temps perquè es veiessin gols. Tampoc no ha ajudat el travesser, per 32a vegada aquesta temporada, que en aquesta ocasió s'ha creuat en el camí del primer gol de Coutinho com a blaugrana després d'un xut potent que no ha entrat de miracle i que hauria pogut inaugurar el marcador molt abans (min 22).

Tot i no poder jugar amb gaire alegria, la circulació de pilota no ha estat del tot errònia i, malgrat que no hi ha hagut gaires ocasions clares al primer temps, sí que s'han vist aproximacions. També per part d'un Espanyol que ha defensat més que atacat, esperant alguna jugada en velocitat o encert en la pressió per fer mal. Així ha arribat l'ocasió blanc-i-blava més clara abans del pas pels vestidors, en un cop de cap de Marc Navarro des del punt de penal que ha sortit desviat (min 34).

Cada vegada era més difícil ser precisos per culpa de la contínua i intensa pluja, i Ernesto Valverde ha optat després del descans per fer entrar Sergi Roberto i Leo Messi (min 58). Però, tot i que el Barça ha portat el pes ofensiu i Suárez ha pogut fer el 0-1 en una rematada mossegada però suau (min 61), ha estat l'Espanyol qui s'ha imposat a la pluja amb un gol de Gerard Moreno (1- 0, min 66).

Piqué empata el duel

Un resultat que semblava que no es mouria, amb un Espanyol tancat al darrere i un Barça que tenia problemes per trobar línies de passada. Però finalment ha estat Piqué qui ha pogut guanyar el capítol, i, a la sortida d'un córner, ha aconseguit posar l'empat que faria justícia (1-1, min 82). Tot per aconseguir continuar invictes a la Lliga, després de 22 jornades, i aconseguir la millor arrencada sense perdre de la història del Club. I que segueixi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut