L’esclat de Coutinho i Dembélé

Els dos fitxatges van coincidir sobre la gespa per primer cop des que són jugadors culers i tos dos van oferir una mostra del seu gran repertori en el triomf davant el Girona

Els fitxatges blaugrana continuen oferint gran nivell. Dissabte passat, en el contundent triomf del FC Barcelona davant el Girona (6-1), Philippe Coutinho i Ousmane Dembélé van coincidir sobre la gespa per primer cop des que van arribar al FC Barcelona i ho van fer a un gran nivell. Els dos cracs barcelonistes van destacar en l’atac participant en gols i en diverses jugades de perill blaugrana.

El brasiler Coutinho va assistir Luis Suárez en el quart gol blaugrana i va anotar una espectacular diana que va suposar el cinquè. Un gran xut llunyà ajustat al pal i des de fora de l’àrea que suposa el primer gol del ‘14’ blaugrana a la Lliga i també la seva primera diana al Camp Nou. A més, Coutinho va mostrar-se molt participatiu des de la banda esquerra, amb grans combinacions i detalls de qualitat.

Pel que fa a l’extrem francès, va assistir també a Luis Suárez en el gol que tancava la golejada, i va ser la seva tercera assistència aquesta temporada. Dembélé va portar de bòlit la defensa gironina amb les seves grans incursions per banda dreta, amb grans regats i combinacions. En definitiva, un gran partit de tot l’equip en què tots dos fitxatges van disputar els 90 minuts junts per primer cop, i on va quedar clara la gran qualitat que atresoren aquests dos jugadors. Gaudeix, amb el vídeo següent, de les millors accions dels dos cracs culers!