El resum del triomf del FC Barcelona a Ipurua

El resum del triomf del FC Barcelona a Ipurua

Els barcelonistes s’imposen amb un gol de Luis Suárez a la primera meitat i un altre de Jordi Alba a les acaballes del matx que els serveixen per reforçar el liderat a la Lliga

El FC Barcelona ha demostrat una vegada més la seva ambició i ha superat l'Eibar (0-2) a Ipurua. En un dels camps més complicats de la Lliga, els homes d’Ernesto Valverde han sortit des de l’inici del matx buscant un gol que els situés per davant. Una magnífica assistència de Leo Messi des de la zona de tres quarts del camp ha arribat a Luis Suárez, que als 16 minuts ha superat el porter Dmitrovic per situar el 0-1.

L’Eibar no s’ha arronsat i ha buscat l’empat. Un xut d’Orellana ha acabat al pal, però els culers continuaven apropant-se a la porteria dels homes de Mendilibar. El resultat s’ha mantingut al llarg de la segona meitat, malgrat les aproximacions de Leo Messi i Aleix Vidal, fins que Jordi Alba ha situat el 0-2. A les acaballes de l’enfrontament el lateral del Barça ha aprofitat un rebot per ajustar el seu xut al pal i sentenciar el duel.

Si vols reviure les accions més destacades o veure les millors jugades del matx, no et perdis el resum!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut