Les remuntades contra el Montpeller al Palau Blaugrana

Les remuntades contra el Montpeller al Palau Blaugrana

En dues ocasions el Barça Lassa ha capgirat eliminatòries de vuitens de final de Champions al Palau contra el conjunt francès, i aquest dissabte buscarà repetir la història

Aquest dissabte, a les 18:30 hores, el Barça Lassa té de nou el repte de remuntar un resultat advers a la VELUX EHF Champions League. El conjunt de Xavi Pascual ha de capgirar els tres gols de desavantatge amb els que va sortir del René-Bougnol de Montpellier (28-25), i la història dóna motius per a l’optimisme. A banda de que el Palau Blaugrana és sempre un factor clau per a les grans gestes, amb nits màgiques per al record, els precedents contra l’equip francès són favorables al conjunt blaugrana.

El Barça Lassa i el HB Montpellier han creuat els seus camins diverses vegades, però en destaquen dues en què van coincidir també als vuitens de final, com ara. La primera va ser el curs 2006/07 i, curiosament, el resultat de l’anada va ser idèntic al que es va donar el passat diumenge al Palais des Sports René-Bougnol: 28-25. En aquella ocasió, el Barça va donar la volta a l’eliminatòria al Palau en guanyar la tornada per 29-23.

Més àmplia va ser la remuntada cinc temporades després, la 2011/12. En aquella ocasió, el Montpeller va guanyar l’anada per 30-28, i al Palau el triomf culer va ser incontestable: 36-20. Alguns protagonistes d’aquell partit, com Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos o Cedric Sorhaindo, tornaran a ser a la pista per buscar donar la volta al resultat per seguir endavant i accedir als quarts de final.

Una remuntada contra el Montpeller tancaria una setmana perfecta, després de la consecució del títol de Lliga Asobal aquest dimecres a Cuenca, que donaria pas a l’aturada per compromisos de seleccions. Abans, però, caldrà superar el líder de la Lliga francesa, que en l’últim partit domèstic va perdre per 22-23 contra l’Aix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut