Darrer entrenament de la setmana

Darrer entrenament de la setmana

Sergi Roberto, Aleix Vidal, Paco Alcácer, Denis Suárez i Nélson Semedo s’han exercitat aquest dijous a la Ciutat Esportiva. Thomas Vermaelen ha estat absent, ja que es va incorporar aquest dimecres amb Bèlgica

El FC Barcelona s’ha exercitat aquest dijous al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la darrera sessió de la setmana. Sergi Roberto, Aleix Vidal, Paco Alcácer, Denis Suárez i Nélson Semedo han completat l’entrenament abans de gaudir d’uns dies de descans. Els blaugranes no es tornaran a exercitar fins al dimarts dia 27 de març.

Els cinc jugadors del primer equip presents aquest dijous a la Ciutat Esportiva han fet una part de l’entrenament juntament amb el Barça B. Posteriorment, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Paco Alcácer, Denis Suárez i Nélson Semedo han fet treball de finalització a porteria. A la sessió no hi ha participat Thomas Vermaelen, ja que el central es va incorporar aquest dimecres amb Bèlgica després de completar l’entrenament del primer equip conjunt amb el Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut