La llista de convocats per viatjar a Roma

La llista de convocats per viatjar a Roma

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 21 convocats per afrontar el partit davant el conjunt italià corresponent a la tornada dels quarts de final de la Champions

Després d’imposar-se al Leganés per 3-1 i igualar el rècord de 38 jornades sense conèixer la derrota en Lliga, el FC Barcelona ja pensa en el duel de tornada de quarts de final de la Champions. En el partit d’aquest dimarts a partir de les 20.45 hores els de Valverde defensaran el 4-1 obtingut en el duel d’anada disputat al Camp Nou.

Per aquest partit, el tècnic Ernesto Valverde no podrà comptar amb el lesionat Lucas Digne i a més queda fora de la llista per viatjar a Roma Coutinho, que no està inscrit en aquesta competició. Així doncs, la convocatòria de 21 jugadors és la següent: Ter Stegen, Cillessen, A. Ortolá (31), N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Vermaelen.

Darrera sessió preparatòria

Abans de conèixer la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova. Una sessió preparatòria que ha estat la darrera abans que aquest dilluns al matí els blaugranes viatgin cap a Roma. Un entrenament en què s’han exercitat els jugadors disponibles del primer equip i Sergio Busquets ha fet treball específic. Alhora, els titulars del partit d'aquest dissabte contra el Leganés han fet treball de recuperació. També s’han exercitat A. Ortolá, Aleñá, C. Pérez, Martínez, R. Tarín i Morer del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut