El FC Barcelona iguala el rècord d’imbatibilitat de la Reial Societat

El FC Barcelona iguala el rècord d’imbatibilitat de la Reial Societat

Després de la victòria contra el Leganés, el Barça suma 38 partits seguits sense caure i està a 90 minuts de superar la Reial Societat dels anys 1979/80

El FC Barcelona ha aconseguit un valuós triomf al Camp Nou (3-1) davant el Leganés. Amb aquest resultat, el conjunt d’Ernesto Valverde ja suma 38 partits consecutius invicte a la competició domèstica. D’aquesta manera, el Barça ha igualat els registres de la Reial Societat de les temporades 1978/79 i 1979/80.

L’equip blaugrana encara no ha caigut en els 31 partits d’aquest curs a la Lliga, fet que se suma als set enfrontaments sense perdre del final de la temporada passada amb Luis Enrique a la banqueta. Per trobar la darrera desfeta del FC Barcelona en competició domèstica cal remuntar-se al 8 d’abril del 2017 a La Rosaleda, ara fa gairebé un any. Si no cau contra el València al Camp Nou el proper dissabte, gaudirà d’aquest rècord en solitari, per davant de la Reial Societat.

Per tant, ara el Barça ja té la millor ratxa d’imbatibilitat històrica de la competició i també la tercera millor, en mans del Barça entrenat per Josep Guardiola durant la temporada 2010/11, en la qual va sumar 31 partits sense conèixer la derrota –de la jornada 3 a la 33. La fita arriba quan es compleixen 50 partits d’Ernesto Valverde a la banqueta barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut