Valverde compleix 50 partits com a tècnic blaugrana

Valverde compleix 50 partits com a tècnic blaugrana

L’entrenador barcelonista ha assolit la seva primera cinquantena de partits dirigint els culers sense haver perdut cap partit a la Lliga ni a la Champions

Ernesto Valverde continua batent rècords. Amb el triomf contra el Leganés (3-1), el tècnic blaugrana acumula 50 partits dirigint als barcelonistes i ho ha fet amb uns registres espectaculars: 36 victòries, 11 empats i tres derrotes. A més, ha aconseguit arribar a la cinquantena de partits sense haver perdut cap partit a la Lliga ni a la Champions.

Amb només tres derrotes (una a la Copa del Rei i dues a la Supercopa d’Espanya), Valverde és el tècnic amb menys derrotes en els seus primers 50 partits dirigint al FC Barcelona. En segona posició apareixen Pep Guardiola, Luis Enrique, Tata Martino i Helenio Herrera amb cinc derrotes, seguits de Johan Cruyff i Terry Venables amb sis. En aquests 50 duels, els culers han anotat un total de 116, amb una mitjana de més de dos gols per partit.

A més, en aquests 50 partits el FC Barcelona només ha encaixat 26 gols, sent el tècnic menys golejat en la seva primera cinquantena de partits, seguit de Luis Enrique amb 31 i Johan Cruyff amb 36. Si ens centrem en la Lliga de Campions –on encara no ha perdut cap partit amb sis victòries i tres empats– és el millor debutant a la banqueta blaugrana a Europa. Helenio Herrera i Rinus Michaels eren qui més partits van encadenar sense perdre en els seus inicis com a culers a la Champions amb sis partits consecutius.

Finalment, també cal recordar que després de la victòria davant el Leganés, els barcelonistes acumulen 38 jornades de Lliga consecutives sense perdre (31 d’aquesta temporada i 7 de l’anterior) i actualment la ratxa va per 18 partits seguits sense perdre a totes les competicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut