Lasse Andersson: “Soc mentalment més fort”

Lasse Andersson: “Soc mentalment més fort”

Després de superar una lesió que l’ha tingut apartat del parquet durant 13 mesos, el lateral danès ha tornat a jugar un partit al Palau Blaugrana

Lasse Andersson va tornar a sentir l’escalf del Palau Blaugrana: “Em falten paraules per descriure les emocions que em ronden pel cap”. La prèvia i el partit van ser rodons. El lateral danès va rebre un homenatge en forma de vídeo abans de disputar el matx contra el Guadalajara. Els aficionats culers li van dedicar un sentit aplaudiment, que va continuar al llarg del duel gràcies a la seva actuació i als seus cinc gols. “He lluitat molt per jugar, i físicament em sento molt bé”, va declarar una vegada finalitzat el partit.

Després de 13 mesos lesionat i d’haver disputat el primer enfrontament lluny de casa contra el Zamora la jornada anterior, Lasse Andersson va encadenar el segon partit consecutiu. “Cada partit sortirà millor. És l’únic camí que vull seguir”. El sofriment del danès s’ha transformat en fortalesa: “Ningú em podrà aturar. Ara soc mentalment més fort”. El lateral blaugrana va afegir que se sentia molt feliç després de la tornada a la pista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut