Xavi Pascual: “El retorn del Lasse Andersson és la millor notícia”

Xavi Pascual: “El retorn del Lasse Andersson és la millor notícia”

El tècnic ha valorat molt positivament la recuperació del danès, que tornarà a jugar al Palau contra el Guadalajara, i la renovació del Raúl Entrerríos fins al 2020

El Barça Lassa disputa aquest dissabte, a les 17.00 hores, l’últim partit de la Lliga Asobal abans d’afrontar el darrer repte de la temporada, la Fase Final de la Copa del Rei. El conjunt blaugrana, amb el títol a la butxaca des de fa unes setmanes, busca arribar a la cita de Madrid en la millor forma possible, i afrontarà el duel contra el Quabit Guadalajara sense Aron Pálmarsson ni Wael Jallouz, per lesió.

Abans d’aquest partit s’ha anunciat la renovació de Raúl Entrerríos, una notícia que Xavi Pascual ha celebrat davant dels mitjans en la prèvia del partit: “És una gran notícia per al Club, per a ell i per a tots els culers. És un jugador que fa molts anys que està aquí, que ha demostrat la seva vàlua, i que quan acabi la carrera esportiva ens pot ajudar en moltes tasques”. I és que el ‘9’ del Barça Lassa, un cop acabi el contracte, continuarà formant part del Club des de l’estructura tècnica.

Un altre dels al·licients que tindrà el matx serà el retorn de Lasse Andersson al Palau. Un cop recuperat de la lesió que l’ha tingut 13 mesos fora de les pistes, el danès va tornar a jugar a Zamora, i ara reapareixerà davant l’afició culer. “La millor notícia de la temporada és el retorn del Lasse Andersson. És un jugador fonamental i ens feia molta falta, esperem que pugui jugar uns minuts i acabar d’oblidar la lesió”, ha afirmat el tècnic.

Quant al partit, Xavi Pascual ha recordat que el Guadalajara els va posar les coses molt difícils en el duel de la primera volta, ja que va ser l’encarregat de posar fi a la ratxa de 133 victòries del Barça Lassa a la Lliga Asobal. Tot i així, el tècnic ha reconegut que el conjunt manxec no està al mateix ritme que a l’inici de temporada. “No estan igual, però és un bon equip. Ha estat a la part alta de la classificació gran part de la temporada, i ens exigirà molt”, ha explicat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut