El resum de l’empat contra el Celta

Repassa els gols d’Ousmane Dembélé i Paco Alcácer que han servit per situar els blaugranes per davant en el marcador en dues ocasions

El FC Barcelona segueix sumant en Lliga i aquest dimarts a Balaídos els d’Ernesto Valverde han aconseguit un punt contra el Celta. Els blaugranes s’han avançat en el marcador amb una diana de Dembélé als 35 minuts de joc aprofitant una assistència de Paco Alcácer. La diana del crac francès, però, l’ha neutralitzada Jonny per part gallega per situar l’empat al descans.

A la represa, els blaugranes han seguit buscant el gol i la recompensa ha arribat als 63 punts en què una bona passa de N. Semedo l’ha aprofitat Paco Alcácer per avançar de nou als barcelonistes. Al final, però, un gol de Iago Aspas ha servit per situar el definitiu 2-2 a Balaídos. No et perdis el resum de les millors accions i els gol del Celta-Barça!