Xavi Pascual: “Respectem al màxim els rivals i la competició”

Xavi Pascual: “Respectem al màxim els rivals i la competició”

“Anaitasuna ha fet una gran temporada i és un conjunt que sempre ens crea moltes dificultats, però hi anirem a guanyar”, ha destacat el tècnic blaugrana

El Barça Lassa afronta aquest dissabte el penúltim partit de la temporada (17.00 h) davant l’Anaitasuna i també el que serà el darrer fora del Palau Blaugrana. Xavi Pascual ha destacat a la prèvia: “Hem de tenir el màxim respecte per tots els rivals i per la competició. Sabem les dificultats i que tindrem al davant un equip que ho ha fet molt bé durant tota la temporada i que jugarà el seu últim partit del curs davant la seva afició”. “És un conjunt perillós i que sempre ens crea dificultats, han fet un gran any”, ha afegit. 

“Amb la gent que tinguem intentarem guanyar a Pamplona. Volem que no es notin les baixes que tenim”, ha explicat Pascual pel que fa a la convocatòria. “Pálmarsson i Sorhaindo arrosseguen problemes físics i no viatgen”, ha dit, tot parlant de noms propis. I també ha explicat, sobre Yanis Lenne, que va jugar el partit dels quarts de Copa però que arrossega molèsties des de llavors: “Viatjarà i veurem si ens pot ajudar”.

A més, el tècnic blaugrana ha repassat els moviments recents: “Estem treballant en la confecció de l’equip de la temporada vinent. L’equip canviarà una mica. Sempre intentem portar els millors jugadors possibles”. Finalment, sobre la marxa de Valero Rivera, ha expressat que “ell ha pres una decisió i s’ha de respectar”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut