Acord amb el Nantes per al traspàs de Valero Rivera

Acord amb el Nantes per al traspàs de Valero Rivera

El FC Barcelona i el club francès han arribat a un acord perquè l’extrem torni al Nantes a partir de la temporada vinent, on ja va jugar des del 2010 fins al 2016

El FC Barcelona i el HBC Nantes han arribat a un acord per al traspàs del jugador Valero Rivera al club francès. D’aquesta manera, l’extrem, que ha defensat la samarreta blaugrana les dues últimes temporades, tornarà a l’equip francès a partir del curs 2018/19.

Valero Rivera va arribar al Barça Lassa l’estiu del 2016 procedent, precisament, del Nantes. L’extrem tornava al Palau Blaugrana després de formar-se a les categories inferiors del Club i debutar amb el primer equip. L’any 2005 va marxar per seguir formant-se com a jugador, i va jugar a diversos equips de la Lliga Asobal: BM Aragó, Algesires, Guadalajara i Octavio, fins que l’any 2010 va fer el salt a la lliga francesa.

Amb el Nantes es va consagrar com un dels millors extrems esquerre i va rebre diversos reconeixements individuals. El seu bon rendiment a França li va valer el retorn al Barça, i dues temporades després tornarà al Nantes. Marxarà amb un palmarès farcit, amb una Super Globe, tres Lligues Asobal, dues Copes del Rei, dues Copes Asobal, dues Supercopes d’Espanya i una Supercopa de Catalunya, que podrien ser dues en cas de victòria el proper 23 de maig contra el Granollers.

En aquesta última temporada, Valero Rivera ha disputat fins al moment 53 partits sota les ordres de Xavi Pascual –només se n’ha perdut un-, i ha marcat un total de 255 gols. Unes estadístiques que encara es podrien ampliar en els dos partits de Lliga que resten per finalitzar la temporada. L’últim, el dissabte 19 contra el Teucro, servirà perquè Valero Rivera s’acomiadi de l’afició al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut