Reus Deportiu – Barça Lassa: Duel d’altura contra el vigent campió

Reus Deportiu – Barça Lassa: Duel d’altura contra el vigent campió

(16.30 hores, Barça TV ) Els blaugranes disputaran a Porto les semifinals contra el conjunt reusenc en el cinquè duel entre ambdós equips aquest curs

Per estar enmig de la glòria s’ha de vèncer en grans batalles, i la d’aquest dissabte al Dragão Caixa de Porto n’és una. El Reus – Barça (16.30 h, hora de Barcelona, Barça TV, fcbarcelona.cat i Esport 3), tot un clàssic de l’hoquei català, decidirà una plaça per a la gran final, a la qual es presentaran l’amfitrió Porto o el també poderós Sporting.  

“Venim com a aspirant al títol, però el Porto és el clar favorit perquè té un gran equip i és l’equip amfitrió, que això sempre ajuda”, ha assegurat Edu Castro en la roda de premsa prèvia a la Final Four.

Els barcelonistes, dominadors a Europa però amb de per guanyar un títol que s’ha resistit les dues últimes temporades, buscaran iniciar el camí cap a la 22a Lliga Europea. No serà, però, la primera semifinal continental entre els dos conjunts. I és que trobem tres precedents, i tots amb victòria culer: el curs 19179/80 (al Palau i a Reus en ser a doble partit), 2004/05 (Reus) i 2011/12 (Lodi).

“És un rival que té un contraatac meravellós i planteja defenses alternatives”

Després de viatjar amb avió cap a la ciutat lusitana, l’equip blaugrana ha fet aquest divendres una breu sessió d’entrenament a l’escenari de la Final Four, i posteriorment s’ha dut a terme la roda de premsa de presentació de la fase final amb els quatre entrenadors dels quatre equips participants. “El Reus és un rival que té un contraatac meravellós, no només a títol individual. Alhora, planteja defenses alternatives que et fan treure del partit i haurem d’anar amb molt de compte", ha advertit el tècnic culer.

Edu Castro no podrá convocar Marc Gual, i completarà la convocatoria el jove Àlex Joseph. Per la seva banda, el tècnic del Reus, Jordi Garcia, ha destacat la igualtat entre els dos conjunts: “Serà un duel emocionant i molt disputat contra un gran conjunt que ha guanyat tres títols aquesta temporada”. Aquest dissabte els barcelonistes tenen una nova oportunitat per apropar-se al triplet d’aquest curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut