3 Gual

Marc Gual

Mig

Passador brillant i jugador desequilibrant en l'un contra un, Gual és una peça clau de l'equip blaugrana

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa Intercontinental 1 2014/15
Copa Continental 1 2015/16
Lliga Europea 3 2013/14 - 2014/15 - 2017/18
Supercopa d'Espanya 6 2011/12 - 2012/13 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2017/18
Copa del Rei 4 2011/12 - 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
OK Lliga 6 2011/12 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or a l'Europeu 4 2006 - 2008 - 2010 - 2012
Or al Mundial 5 2005 - 2007 - 2009 - 2011 - 2013
Personal
Títols Quantitat Temporades
MVP de l'OK Lliga 2 2009/10 - 2010/11
Altres
Títols Quantitat Temporades
Copa del Rei 1 2005/06
Supercopa d'Espanya 1 2006/07
OK Lliga 1 2010/11
Copa CERS 1 2003/04
Lliga Europea 1 2008/09
Mundial de Clubs 1 2008/09