Lionel Messi arriba als 1.000 gols com a futbolista

Lionel Messi arriba als 1.000 gols com a futbolista

Amb les 3 dianes aconseguides contra el Deportivo, l’astre argentí arriba al miler de gols en la seva carrera

Leo Messi ha assolit una nova xifra estadística descomunal. El ‘10’ blaugrana ha arribat al miler de gols anotats al llarg de la seva carrera. L’argentí ha assolit aquesta xifra després de marcar tres dianes en el partit contra el Deportivo (2-4). L’argentí duu 584 gols en 687 aparicions amb el FC Barcelona. Des del seu primer gol l’1 de maig del 2005 contra l’Albacete -una vaselina després d’una assistència de Ronaldinho- els seus registres són històrics.

Un idil·li que va començar als 6 anys

Messi va iniciar el seu compte realitzador a Rosario a l’edat de 6 anys. En els anys que va jugar a futbol a la seva ciutat natal, on va foradar la xarxa en 234 ocasions abans d’incorporar-se a l’Infantil B del FC Barcelona.

A la Masia, l’argentí ja va enlluernar companys, tècnics i rivals cremant etapes a una velocitat colossal. A Messi, en la seva estada al futbol formatiu blaugrana (Infantil B - Barça B) se li comptabilitzen 105 gols abans d’instal·lar-se definitivament en el primer equip.

Capità i màxim realitzador de la selecció argentina

L’astre de Rosario ha celebrat 61 gols en 123 partits amb la selecció absoluta, molts dels quals han estat decisius perquè el seu país assolís fites com el subcampionat al Mundial 2014 i arribés en dues ocasions consecutives a la final de la Copa Amèrica en els anys 2015 i 2016. A més, Messi va sumar 18 gols amb la selecció Sub-20, amb la qual va ser Campió del Món i va contribuir amb dues dianes als Jocs Olímpics de Pequín 2008, en els quals l’Argentina es va penjar la medalla d’or.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut