El FC Barcelona, campió de Copa en totes les seccions en una mateixa temporada

El FC Barcelona, campió de Copa en totes les seccions en una mateixa temporada

Amb els triomfs aquest cap de setmana del futbol sala i l’handbol el Barça completa un repòquer de Copes que mai abans s'havia produït

Fita històrica del FC Barcelona. El Club ha guanyat per primera vegada les cinc Copes que disputava en totes les seccions professionals. Amb els triomfs del Barça Lassa en futbol sala i handbol, el Barça ha guanyat la Copa en futbol, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins en una mateixa temporada, un èxit que mai s’havia donat en la història blaugrana.

La primera Copa que va arribar a les vitrines del Club aquesta temporada va ser la del bàsquet. El conjunt de Pesic va aixecar el trofeu el 18 de febrer després de superar el Reial Madrid per 90-92 a Gran Canària. Una setmana després, el dia 25 del mateix mes, l’hoquei patins va superar el Liceo per 1-2 en la final de Copa, disputada a Lloret de Mar. La tercera arribaria el 21 d’abril gràcies a la brillant actuació dels homes de Valverde davant el Sevilla al Wanda Metropolitano per 0-5.

I aquest cap de setmana s’han assolit les dues restants. El Barça Lassa de futbol sala ha superat el Jaén Paraíso Interior per 4-3 a Càceres. I aquest diumenge Xavi Pascual i els seus jugadors han aixecat la Copa del Rei d’handbol, disputada a Madrid, després de superar a la final el BM Logronyo La Rioja per 35-28.

Quatre pòquers de Copes al llarg de la història

La fita d’aquesta temporada és històrica, però el Club ja havia assolit, en quatre ocasions, un pòquer de Copes a les seccions. A continuació repassem tots els pòquers de Copes històrics del FC Barcelona:

Temporada 2016/17
Futbol, handbol, hoquei patins i Femení

Temporada 2010/11
Bàsquet, hoquei patins, futbol sala i Femení

Temporada 1993/94
Bàsquet, handbol, hoquei patins i Femení*
*Aquella temporada el futbol femení encara no era secció orgànica del Club, i es deia Club Femení Barcelona.

Temporada 1982/83
Futbol, bàsquet, handbol, rugbi (era secció professional del Club en aquell moment).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut