Casper Mortensen: “El Barça Lassa és el millor equip del món”

Casper Mortensen: “El Barça Lassa és el millor equip del món”

L'extrem danès s’ha mostrat molt feliç d’arribar al conjunt blaugrana “després de tants anys de treball dur”

El nou fitxatge del Barça Lassa, Casper Mortensen, va ser testimoni d’honor del triomf davant el Teucro (41-25). El jugador danès va atendre els mitjans oficials del Club en la prèvia del matx, i va assegurar que “arriba al millor equip del món” i que jugar al Barça Lassa “és un somni fet realitat”.

Mortensen es va congratular d’arribar a un conjunt que ha guanyat tots els títols possibles en el món de l’handbol. A més, va afegir que, si ja era especial jugar al Palau com a rival, “ara serà un honor jugar aquí amb l’escut i la samarreta blaugrana”.

El danès va confirmar que havia parlat amb Jesper Noddesbo i Lasse Anderson sobre la seva incorporació, i que els seus entrenadors a Hannover –Antonio Ortega i Iker Romero– només li havien dit “coses bones i positives del Club”.

El nou jugador del Barça Lassa va prometre “treballar i lluitar molt perquè l’equip aconsegueixi molts triomfs”, i es va mostrar emocionat pel fet que, després de tants anys d’esforç, li hagi arribat el moment de jugar a Can Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut