El Barça recupera la solidesa defensiva

El Barça recupera la solidesa defensiva

El conjunt blaugrana només ha encaixat dos gols en els últims cinc partits, i cap en els últims tres

S’acosta el tram més decisiu de la temporada i el Barça recorda, almenys defensivament, al de la darrera temporada. Durant l’últim mes de competició el conjunt de Xavi Hernández ha aixecat un mur davant la porteria de Ter Stegen, que contra el Mallorca va disputar el seu partit número 400 amb el Barça, fet que ha permès l’equip recuperar bona part de la confiança perduda després de les doloroses ensopegades contra el Vila-real (3-5) i el Granada (3-3).

Precisament el duel contra el Granada del passat 11 de febrer és l’últim en què el Barça ha encaixat més d’un gol. Des de llavors, un gol encaixat a Vigo (1-2), un més a Nàpols (1-1) i fins a tres porteries a zero de manera consecutiva contra el Getafe (4-0), l’Athletic Club (0-0) i el Mallorca). És el primer cop en aquesta Lliga que el Barça encadena tres partits sense encaixar. El camí a seguir.

Cinc de vuit des de l’anunci de Xavi

Una altra dada que cal ressaltar després de la victòria contra el Mallorca és el bon balanç dels culers des de l’anunci de Xavi de deixar l’equip a final de temporada. Des de llavors, el Barça ha sumat cinc victòries i tres empats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut