Ter Stegen: 400 partits amb el Barça

Ter Stegen: 400 partits amb el Barça

El porter alemany assoleix una xifra a la qual només han arribat dos porters més al llarg de la història culer: Valdés i Zubizarreta

La història de Marc-André ter Stegen amb el Barça ja comença a ser de les de pel·lícula. I és que no són molts els futbolistes que arriben als 400 partits oficials amb el FC Barcelona, xifra assolida per l’alemany aquest divendres contra el Mallorca. Encara menys són els porters que hi arriben, ja que en aquest cas Ter Stegen és tot just el tercer de tota la història, per darrere de Víctor Valdés (535 partits) i Andoni Zubizarreta (410).

Ter Stegen, a 10 partits d'igualar Andoni Zubizarreta
Ter Stegen, a 10 partits d'igualar Andoni Zubizarreta

D’aquesta manera, si cap lesió o sanció ho impedeix, Ter Stegen podria igualar i superar Zubizarreta, la persona que també el va fitxar per al FC Barcelona, en el tram final d’aquesta mateixa temporada. Es convertiria així en el segon porter de la història del Barça amb més partits.

Un Zamora de rècord la temporada passada

La d’enguany no ha estat una temporada fàcil per al porter, que va haver de ser intervingut dels seus problemes lumbars el passat 8 de desembre a Bordeus. Ara, just tres mesos després, ha pogut celebrar els seus 400 partits amb el Barça.

De totes les seves temporades al Barça, a nivell personal la millor segurament va ser l’última, quan va batre tota una bateria de rècords per endur-se el seu primer Trofeu Zamora.

El jugador amb més partits de la plantilla

Aquests 400 partits amb el Barça el situen com el 17è futbolista amb més partits de tota la història del Club. A prop queden Rifé (402 partits), Alexanko (403) o Segarra (405), als quals podrà superar en breu i colar-se al Top-15 històric. De fet, el porter de Mönchengladbach és el futbolista de l’actual plantilla amb més aparicions, superant el seu company Sergi Roberto, que en porta una trentena menys que ell.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut