El Barça Fest torna aquest cap de setmana en la prèvia del partit davant el Getafe

El Barça Fest torna aquest cap de setmana en la prèvia del partit davant el Getafe

El FC Barcelona organitza amb el Poble Espanyol una nova edició de la ‘fan zone’ blaugrana perquè l’afició gaudeixi de la prèvia del partit de demà dissabte 24 de febrer davant del Getafe

El FC Barcelona torna aquest cap de setmana amb una nova edició del Barça Fest al Poble Espanyol, perquè l’afició blaugrana gaudeixi de la prèvia del partit de demà dissabte 24 de febrer, a les 16:00 hores, davant del Getafe. Quatre hores abans del partit, a les 12:00 hores, el tots els socis i sòcies, aficionats i aficionades tindran l’oportunitat de viure una experiència que combina música, entreteniment i gastronomia.

En aquesta ocasió, i després de l’èxit de l’últim cap de setmana que es va celebrar, l’espai comptarà amb una nova proposta d’oferta musical que ambientarà el Barça Fest al ritme de la rumba del grup Pirates Rumbversions, i també hi haurà dues sessions a càrrec pel DJ Mussol i el DJ Victor Freso. El programa també compta amb una amplia oferta d’entreteniment amb una zona de futbolins, joc infantils i activitats familiars, pensades per a tots els públics, així com també facepainting i customització per als culers més petits.

Per completar l’experiència 100% Barça, els aficionats i aficionades que s’acostin a gaudir del Barça Fest podran degustar diferents propostes gastronòmiques de tot tipus, com entrepans d'autor, i tota una carta pensada especialment per l’ocasió i amb productes de màxima qualitat. Tot això i molt més estarà distribuït en un dels millors espais del Poble Espanyol amb unes vistes úniques de la ciutat, perquè els seguidors i seguidores puguin viure una experiència completa abans de pujar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Totes aquelles persones interessades a viure la prèvia del partit del Getafe al Barça Fest poden encara adquirir el seu passi a través de la pàgina web del Club, que té disponibles les entrades per un preu a partir de 10 €. També estan ja disponibles les entrades per alguns dels partits següents que els blaugranes juguin a Montjuïc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut