El Barça arriba als 300 partits a la Champions League

El Barça arriba als 300 partits a la Champions League

Amb el duel de vuitens de final a Nàpols, els blaugrana assoleixen aquesta xifra des del nou format de la màxima competició continental la temporada 92/93

L'anada dels vuitens de final de la Champions a Nàpols no ha estat un partit qualsevol. Ha estat el dia que el FC Barcelona ha arribat als 300 partits a la Champions League, des que la màxima competició continental és coneguda d'aquesta forma: és a dir, des de la temporada 1992/93. En el setè partit a la Lliga de Campions d'aquesta temporada, després d'haver superat la fase de grups com a primers, els de Xavi Hernández han assolit una xifra del tot remarcable.

De fet, de les 33 edicions que s'han celebrat des de la remodelació de l'antiga Copa d'Europa, els blaugrana han participat en 29 temporades, i només en quatre n'ha estat absent, sent la darrera la del curs 2003/04.

300-Partits-CAT

En aquests 300 partits a l'elit del futbol continental n'han guanyat 176, bastant més de la meitat, per un total de 68 empats (comptant el que han aconseguit al Diego Armando Maradona) i 56 derrotes. Pel que fa a la diferència entre els gols a favor i en contra, gairebé es duplica, ja que els futbolistes culers han marcat 593 gols, pels 308 que han rebut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut