Sandra Paños dirà adeu al Barça a final de temporada

Sandra Paños dirà adeu al Barça a final de temporada

La portera blaugrana posarà fi així a nou temporades defensant la porteria del FC Barcelona

Una llegenda. Això és el que significa Sandra Paños per al FC Barcelona. La vuitena jugadora amb més partits de la historia del Club (270) dirà adeu al Barça a final de temporada. Aquest divendres la portera blaugrana ha anunciat a través de les seves xarxes la seva decisió “d’emprendre nous reptes professionals a final de la present temporada”. La dorsal ‘1’ seguirà defensant la porteria blaugrana i tindrà temps d’acomiadar-se de la seva afició abans d’acabar el curs a l’estadi Johan Cruyff.

Unes dades de rècord

Repassant la seva trajectòria com a culer, en destaquen dades els 137 gols rebuts en els seus 270 partits jugats, fent que la mitjana de gols rebuts sigui baixíssim, amb 166 porteries imbatudes. Òbviament, amb aquests registres, és la portera amb més partits i més títols de la història del Barça Femení. A més de ser la vuitena jugadora amb més partits de la història, n’és la tercera amb més partits a la Lliga de Campions (59) només per darrera de Marta Torrejón i Alexia Putellas.

20 títols

I després d’aconseguir la Supercopa d’Espanya fa unes setmanes, Paños va aixecar el seu 20è títol com a culer, només superada per Melanie Serrano, Alexia Putellas, Vicky Losada, Marta Torrejón i Mariona Caldentey. De totes maneres, aquesta temporada encara queden tres títols en joc per engreixar aquest palmarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut