Kochen serà blaugrana fins al 2028

Kochen serà blaugrana fins al 2028

L’acord de renovació es signarà a partir del 19 de març, quan el jugador faci els 18 anys, i el porter passa a tenir fitxa del Barça Atlètic amb el dorsal ‘24’

El FC Barcelona ha arribat a un preacord amb el jugador Diego Kochen per a la renovació del seu contracte, que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2028. Una renovació que quedarà rubricada a partir del proper 19 de març, quan el jugador faci 18 anys. A més, s’ha acordat també que el porter nord-americà passi a tenir fitxa del Barça Atlètic en el segon tram de temporada. Kochen lluirà el dorsal ‘24’ en el filial blaugrana.

Culer des del 2019

Nascut a Miami el 19 de març del 2006, Diego Kochen va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2019 procedent de la Fundació Marcet, i es va incorporar a l’Infantil A. 

Després de superar les etapes infantil i cadet, Kochen va fer el salt al Juvenil B la temporada passada, tot i que va combinar-ho també amb convocatòries amb el Barça Atlètic. De fet, va arribar a debutar amb el filial en un partit amistós a Olot el 29 de desembre del 2022.

En la present temporada, en la qual ha estat lesionat durant diverses setmanes, el porter nord-americà ha estat habitual en convocatòries del primer equip tot i ser juvenil de segon any. Es va estrenar en una llista de Xavi Hernández el 20 d’agost, en un Barça – Cádiz de la jornada 2. Amb el Juvenil A ha disputat els dos partits de Copa del Rei contra el Celta (1-4) i el Badalona (1-2).

Kochen també ha estat convocat amb les categories inferiors de la selecció dels Estats Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut