Xavi: “Toca pensar en els títols que queden”

Xavi: “Toca pensar en els títols que queden”

El tècnic del FC Barcelona ha analitzat la derrota en el Clàssic que ha suposat que la Supercopa no fos blaugrana

No ha pogut ser. El FC Barcelona ha caigut derrotat en la final de la Supercopa (4-1) i, d'aquesta manera, s'ha esvaït l'alegria de títol. "Vull demanar disculpes a l'afició. No hem mostrat la cara que volíem. Hem de continuar treballant", ha explicat Xavi Hernández en la roda de premsa posterior al Clàssic. 

"Ens ha marcat molt com hem entrat en el partit. Hem concedit molt. No hem estat bé en la pressió. Hem reaccionat, però el penal ens ha penalitzat. No hem mostrat el nivell que mereix una competició d'aquest tipus", ha radiografiat un Xavi decebut. "Estem emprenyats i decebuts. Hem de ser autocrítics i hem de millorar molt aquesta temporada per lluitar per als títols. No és la imatge que volem mostrar", ha afegit al seu discurs. 

"És una derrota molt dura, però queda molta temporada i toca competir per als títols que queden", ha indicat Xavi Hernández. Un tècnic afectat per la derrota, però que ha donat positivisme per la resta de curs: "Hem de ser forts. Tornarem. Encara podem fer una bona temporada perquè tenim arguments per fer-ho".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut